Acuut probleem? Bel ons op 088 28 66 404

Artikelen

Direct contact

U mag ons dag & nacht bellen

Eerste VNAB Beursdag

Gisteren vond de eerste VNAB Beursdag plaats in het VNAB kennis- en ontmoetingscentrum in Rotterdam. De VNAB (Vereniging Nederlandse Assurantie Beurs) gehuisvest in de voormalige DNB dependance, is de Nederlandse brancheorganisatie voor de zakelijke verzekeringsmarkt.

In 2004 werden de assurantiebeurzen gesloten. Zo kwam na ruim 400 jaar een einde aan de fysieke assurantiebeurzen in Nederland. Voor een middag heeft de VNAB de beursvloer weer teruggebracht naar Rotterdam. Recall Solutions verzorgde er een parallelsessie over de Fipronil affaire.

Fipronil-affaire: een storm in een glas water?

Tef Tevonderen, Peter van den Broek en Jhorna Erkens gingen onder meer in op het belang van een goede risicobeoordeling, de op een producent/distributeur rustende verplichtingen, enkele verzekeringsrechtelijke complicaties en het belang van een heldere en consequente communicatie met zowel consumenten en afnemers als met autoriteiten.

replies are closed