Acuut probleem? Bel ons op 088 28 66 404

Artikelen

Direct contact

U mag ons dag & nacht bellen

Recall Solutions is in het afgelopen half jaar opvallend vaak ook bij non-food recalls (of dreiging daarvan) betrokken geweest. Een interessant artikel is in dat kader verschenen in Risk & Business, dat ingaat op de aantallen recalls in Europa.

“In de eerste helft van dit jaar werden in Europa 95 recalls en waarschuwingen geregistreerd met betrekking tot voedsel en drank, een toename met 15,8% ten opzichte van de ca. 800 gevallen in het eerste kwartaal van dit jaar. In dezelfde periode was er sprake van 307 recalls en waarschuwingen inzake consumentenproducten en 103 gerelateerd aan auto’s en auto-onderdelen, een afname met resp.27,3% en 14,2%, zo blijkt uit de European Recall & Notification Index Q2 2018.”  Lees meer

replies are closed