Acuut probleem? Bel ons op 088 28 66 404

Disclaimer

Direct contact

U mag ons dag & nacht bellen

De informatie die u op www.recall-solutions.nl vindt is uitsluitend bedoeld als algemene informatie. Aan deze informatie kunt u geen rechten ontlenen en u dient deze informatie niet als advies te beschouwen. Recall Solutions en haar partners zijn niet aansprakelijk voor schade die ontstaat als gevolg van onjuiste of incomplete informatie op deze website.

Als u gebruik wilt maken van informatie van deze website dient u vooraf toestemming te verkrijgen. De website bevat informatie (gegevens, foto’s, grafische voorstellingen en andere materialen) die door het auteursrecht, merkenrecht of ander eigendomsrecht wordt beschermd.

Op het moment dat u deze website bezoekt worden er analytische cookies op uw computer geplaatst. Deze verzamelen alleen anonieme date die ons inzicht geven in het bezoek van de website. U kunt hier meer over lezen in ons Privacy Statement.

Wanneer u informatie verzendt aan Recall Solutions via e-mail of via de formulieren op deze website, is deze informatie niet beveiligd en wordt deze als niet-vertrouwelijk beschouwd. Uiteraard behandelt Recall Solutions uw persoonsgegevens met zorg. U kunt hier meer over lezen in ons Privacy Statement.