Acuut probleem? Bel ons op 088 28 66 404

Artikelen

Direct contact

U mag ons dag & nacht bellen

‘De fipronilzaak liep volledig uit de hand, terwijl er geen gevaar was.’

Foodfabrikanten en -retailers krijgen er meer en meer mee te maken: recalls. ‘Die toename begon een jaar of 10, 15 geleden. De samenleving accepteert niet meer dat er dingen fout gaan. We willen alles in ons leven zoveel mogelijk controleren, dus ook de producten die we consumeren’, zegt Leo Jansen, bijna 25 jaar schade-expert en in die hoedanigheid vaak betrokken bij recalls. Namens zijn werkgever Cunningham Lindsey begon hij, met communicatiebureau Bex en advocatenkantoor Kennedy Van der Laan, Recall Solutions: Een loket dat retailers ontzorgt in geval van een recall.

Lees het hele interview van Leo Jansen en Peter van den Broek in Foodmagazine hier:

Samenwerkingsverband Recall Solutions biedt retailers en fabrikanten helpende hand bij terugroepacties (pdf)

replies are closed